Wil je snel een antwoord? Bel ons op 016 77 73 37. Vraag een offerte aan via het contactformulier.

Over ons

Een woordje uitleg over het verhaal achter RemorX

Ontstaan

RemorX (spreek uit “remorks”) werd opgericht in 2008 door Hans en Mira.

 

Hans zorgde voor de technische inbreng (opleiding & ervaring), Mira voor de administratieve skills. Samen konden ze de “extra mile” lopen in het geven van excellente service en exact advies: meedenken met klanten, maatwerk, de ideale oplossing uittekenen. Flexibel zijn.

 

Zoals voor iedereen die een eigen zaak is gestart, was de eerste stap een sprong in de onzekerheid, zeker als je met 2 kleine kinderen zit. Hans ging er meteen fulltime tegenaan, Mira uit voorzichtigheid eerst parttime.

OPSTART

De start was kleinschalig: een 3-tal merken, 24 aanhangwagens, enkele ladders, enkele fietsendragers en een paar batterijen. Werkplaats en bureau werden ingericht met tweedehandsmateriaal. Want investeren deden we in voorraad

 

De klanten konden onze aanpak waarderen: RemorX liep als een trein. Overal zie je intussen aanhangers met de bekende X rondrijden.

 

Hans kreeg handen tekort. Het ging zo snel dat ook Mira fulltime ging werken voor RemorX. In 2014 namen we dan ook een mechanieker aan om er voor te zorgen dat onze service onze groei kon blijven volgen. 

GROEI

Het aantal aangeboden merken steeg, de stock nam in omvang toe.  RemorX barstte uit zijn voegen. Begin 2020 werd het achterliggend terrein bijgekocht. Onze “toonzaal” beslaat inmiddels 60 are.

 

Voorraad is en blijft onze kracht. We hebben ook heel veel courante onderdelen in stock. Is een onderdeel niet in voorraad, dan kunnen we dat meestal snel krijgen.

 

RemorX heeft, naast particulieren, heel wat trouwe klanten uit de bouw-, de tuin– en de garagesector. Zij hebben hun aanhangwagen elke dag nodig. Het is hun werkpaard. Zij rekenen op ons. Terecht.

INFORMELE SFEER

RemorX is dus gegroeid, maar we blijven uiteindelijk wel een klein bedrijf. En dat willen we ook zo houden.

 

De sfeer moet informeel blijven. We kennen onze klanten en we hopen dat zij ons ook kennen. Die persoonlijke band, dat sociaal contact, die welgemeende “merci”, het zijn die zaken die ons blijvend motiveren. Dat kan alleen als je kwaliteitsvolle producten aanbiedt, als je de klanten een snelle en goede service levert aan een eerlijke prijs.

 

En als je flexibel bent. Klanten brengen hun aanhangwagen binnen voor onderhoud als ze passeren, zonder afspraak. RemorX probeert elke aanhangwagen binnen de 2 à 3 dagen klaar te hebben. Enkel voor dringende zaken is een afspraak gewenst.

Regio

RemorX bouwde ondertussen, grotendeels dankzij mond-aan-mondreclame, een trouwe klantenkring op in steden en gemeenten zoals Tienen, Tielt-Winge, Bekkevoort, Diest, Kortenaken, Linter, Boutersem, Lubbeek, Hoegaarden, Zoutleeuw, Bierbeek, Geetbets, Landen, Halen, Herk-de-Stad, Lummen, Sint-Truiden, Gingelom, Nieuwerkerken, Hasselt…

 

In de loop van 2021 kwamen er nog 2 krachten bij om ons team te versterken: een tweede mechanieker en een administratieve bediende. Team RemorX staat nu met 5 personen klaar om jullie zo goed mogelijk verder te helpen en jullie de service te bieden die jullie verdienen.

 

Dus, heb je een aanhangwagen, trekhaak, fietsendrager of ladder nodig? Laat je dan eens aangenaam verrassen en kom eens langs. Altijd welkom, geheel vrijblijvend.

Contacteer ons

Spring eens binnen of vraag een offerte aan voor jouw vervoersbehoefte